עריכת הסכם מכל סוג מאפשרת לצדדים לסכם החלטות חשובות על מנת שכל אחד ידע את מקומו, תפקידו והתחייבויותיו השונות. עו“ד ומגשרת שוורץ שמש עורכת עבור לקוחותיה את ההסכמים בתחום דיני המשפחה כך שיימנעו מהם ניהול הליכים משפטיים מיותרים בעתיד ויאפשרו להגיע להסכמות הוגנות לכל הצדדים.
עו“ד ומגשרת מירה שוורץ שמש מעניקה שירותי עריכת הסכמים בתחום דיני המשפחה כדוגמת הסכם גירושין, הסכם ממון והסכם חיים משותפים, הסכם הורות משותפת והסכמים נוספים על פי דרישה. ההסכמים נערכים בשיתוף פעולה מלא מול הצדדים, תוך כדי דיוק הסוגיות המשפטיות לפרטי פרטים במטרה לכסות כל מקרה אפשרי ולמנוע בעתיד חוסרים שיובילו למחלוקות משפטיות.
הסכם גירושין
בתחום הסכמי גירושין המשרד ניצב בחוד החנית ומוביל את הצדדים לחתימה על הסכם הוגן, מדויק ובר ביצוע. עו“ד ומגשרת שוורץ–שמש מאמינה כי סיום הסכסוך על דרך הפשרה באמצעות הליך גישור שיוביל להסכם גירושין הוגן יפעל לטובת הצדדים ולטובת ילדיהם המשותפים ויחסוך מאבקים משפטיים מיותרים בין הצדדים. עו“ד ומגשרת שוורץ שמש עורכת עבור לקוחותיה הסכמי גירושין אשר מנוסחים היטב, ברורים ופרקטיים אשר מכסים את מרבית המקרים העתידיים האפשריים.
הסכם ממון
הסכם ממון מאפשר להסדיר את כל נושא הרכוש של בני הזוג טרם הנישואין, במהלך הנישואין ובפרק ב‘ של בני זוג- ובכך למנוע קונפליקטים ומלחמות על רכוש במקרה של פרידה וגירושין. עו“ד ומגשרת שוורץ שמש ממליצה לדבר על הסכם ממון עוד הרבה לפני בחירת אולם האירועים וזאת גם לאנשים שאינם בעלי ממון רב.
בתהליך עריכת הסכמי ממון נדרש לפעול ברגישות רבה כלפי הזוג, תוך התחשבות במצב הרגיש שבו הוא נמצא לפני החתונה. בהתאם לכך, פועלת עו“ד ומגשרת שוורץ שמש בצורה הוגנת, מכבדת ומאפשרת לשני הצדדים לצאת בהרגשה טובה ולא להרוס את האווירה והרומנטיקה הקיימת לפני החתונה, שהרי מדובר בסיטואציה רגישה למדי.
הסכם הורות משותפת
כיום, הבאת ילד לעולם היא זכות שניתן לממש באופן רחב ולא רק כמשפחה מסורתית. כך לדוגמה גברים ונשים המביאים ילד לעולם ללא נישואין וזוגיות, משפחות חד מיניות ועוד. דרך זו פופולרית מאוד, אך חשוב לעגן את כל התנאים המשפטיים בהסכם משפטי על מנת שכל אחד יידע את מקומו ותפקידו. עריכת הסכם הורות משותפת על ידי עו“ד שוורץ שמש תמנע מחלוקות משפטיות ותחסוך פגיעה עתידית בילדים.
הסכם חיים משותפים
כיום, זוגות רבים בוחרים שלא להינשא מסיבות מגוונות וברצונם לחיות חיים משותפים ואוהבים ללא אישורים ‘רשמיים‘, לדוגמה זוגות בפרק ב‘, זוגות חד מיניים או זוגות שלא יכולים להינשא בשל סיבות הלכתיות. הפתרון הטוב ביותר עבורם הוא עריכת הסכם לחיים משותפים אשר מסדיר עניינים אישיים שונים כמו ילדים, חלוקת הנטל, רכוש וכו‘.